Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Joi, podul de la Luțca de peste Siret, din județul Neamț, s-a prăbușit. Pe el treceau la acel moment mai multe mașini, un camion și o autoutilitară, însă doar o persoană a fost rănită. În acest context, Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar penal privind împrejurările „în care s-a reabilitat, modernizat și consolidat, precum și împrejurările în care s-a redeschis circulația rutieră pe podul” în cauză, conform unui comunicat emis de instituție.

Însp ă jurnalistul Stelian Negrea consideră că acest caz subliniază „marea problemă” a DNA. Într-o postare pe Facebook, Negrea afirmă că Direcția „deschide ancheta legată de prăbușirea podului de la Neamț după ce s-a produs evenimentul tragic”, în loc să prevină o astfel de situație.

„Nu poate preveni pentru ca e legat de mâini și de picioare și pentru ca e o instituție împiedicată. Și din interior, și din exterior. Toată povestea duhneste a coruptie fetita cu Arsene de la PSD la butoane și rudele și prietenii lui la execuție iar acum DNA o sa orbecaie post factum după probe pana o sa ni se lungească gatul. Acum un an și ceva un spital din Piatra Neamț tot din ograda lui Arsene a luat foc și au murit 20 de oameni. Ce i s-a întâmplat lui Arsene și acoliților lui? Prăbușirea podului e un mizilic pe lângă tragedia de la spital”, se mai arată în postare.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: Dilema fumătorului. Despre țigări, cash și democrație

Opinii

George Tuță, deputat PNL: “Automatizarea în serviciile financiare este un subiect extrem de important“

Opinii

George Tuță, deputat PNL: Oh, viața mea: Ce industrii mai depind azi de bani cash?

Opinii

George Tuță, deputat PNL: De câți influenceri e nevoie pentru a influența o țară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *