Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Joi, podul de la Luțca de peste Siret, din județul Neamț, s-a prăbușit. Pe el treceau la acel moment mai multe mașini, un camion și o autoutilitară, însă doar o persoană a fost rănită. În acest context, Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar penal privind împrejurările „în care s-a reabilitat, modernizat și consolidat, precum și împrejurările în care s-a redeschis circulația rutieră pe podul” în cauză, conform unui comunicat emis de instituție.

Însp ă jurnalistul Stelian Negrea consideră că acest caz subliniază „marea problemă” a DNA. Într-o postare pe Facebook, Negrea afirmă că Direcția „deschide ancheta legată de prăbușirea podului de la Neamț după ce s-a produs evenimentul tragic”, în loc să prevină o astfel de situație.

„Nu poate preveni pentru ca e legat de mâini și de picioare și pentru ca e o instituție împiedicată. Și din interior, și din exterior. Toată povestea duhneste a coruptie fetita cu Arsene de la PSD la butoane și rudele și prietenii lui la execuție iar acum DNA o sa orbecaie post factum după probe pana o sa ni se lungească gatul. Acum un an și ceva un spital din Piatra Neamț tot din ograda lui Arsene a luat foc și au murit 20 de oameni. Ce i s-a întâmplat lui Arsene și acoliților lui? Prăbușirea podului e un mizilic pe lângă tragedia de la spital”, se mai arată în postare.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Rețeta zilei: Cazier de acasă gata în 5 minute”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: Unde începe viitorul? Ca să știm la care coadă să ne așezăm

Opinii

George Tuță: Mituri în România digitală (I): Ce nu știu nu m-afectează / În cloud roboții dictează

Opinii

Noile legi ale educației: salarii mai mari, dar și cerințe pe măsură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *