Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vizita de astazi a Robertei Metsola și discursul din Parlament sunt unele de consolare”

În contextul vizitei președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, la București, și a discursului ținut de aceasta în fața parlamentarilor români, jurnalistul Stelian Negrea consideră că aceste gesturi au fost mai mult de consolare, căci „pe lanțul deciziei de aderare la Schengen Parlamentul European e ultimul”.

„În plus, instituția condusa de Metsola e zguduita si de scandalul de coruptie al fostei vicepreședinte din Grecia prinsa cu saci de bani de la Qatar”, mai spune jurnalistul în postarea de pe Facebook.

Mai mult, Stelian Negrea consideră că „fraze sforăitoare și plate de genul România e pregătită de 10 ani si decizia de a nu accepta România în Schengen a fost eronata sunt în flagranta contradicție cu decizia Austriei și a austriecilor care susțin vetoul negativ al cancelarului lor”, în timp ce țara noastră înregistrează pierderi semnificative, de ordinul sutelor de milioane de euro pe lună.

„Mai mult, același președinte nu e de acord nici cu boicotul produselor si serviciilor companiilor austriece care sunt abonate la mari contracte pe bani publici ai guvernului României și ai UE”, concluzionează Negrea.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *