Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vizita de astazi a Robertei Metsola și discursul din Parlament sunt unele de consolare”

În contextul vizitei președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, la București, și a discursului ținut de aceasta în fața parlamentarilor români, jurnalistul Stelian Negrea consideră că aceste gesturi au fost mai mult de consolare, căci „pe lanțul deciziei de aderare la Schengen Parlamentul European e ultimul”.

„În plus, instituția condusa de Metsola e zguduita si de scandalul de coruptie al fostei vicepreședinte din Grecia prinsa cu saci de bani de la Qatar”, mai spune jurnalistul în postarea de pe Facebook.

Mai mult, Stelian Negrea consideră că „fraze sforăitoare și plate de genul România e pregătită de 10 ani si decizia de a nu accepta România în Schengen a fost eronata sunt în flagranta contradicție cu decizia Austriei și a austriecilor care susțin vetoul negativ al cancelarului lor”, în timp ce țara noastră înregistrează pierderi semnificative, de ordinul sutelor de milioane de euro pe lună.

„Mai mult, același președinte nu e de acord nici cu boicotul produselor si serviciilor companiilor austriece care sunt abonate la mari contracte pe bani publici ai guvernului României și ai UE”, concluzionează Negrea.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *