Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Cea mai bună și corectă decizie: România va ataca la Curtea Europeană de Justiție votul negativ al Austriei pe Schengen”

Decizia României de a ataca la Curtea Europeană de Justiție votul negativ al Austriei pe Schengen este apreciată de jurnalistul Stelian Negrea, care o descrie ca fiind „cea mai bună și corectă decizie”. Din acest motiv, mai spune el, era necesar votul JAI.

„Acum că știm și avem și sanse de câștig de 90% cum susțin experții plus că toată Europa e de partea noastră să așteptăm răbdători doi ani cât durează procesul”, se arată în postarea jurnalistului.
Stelian Negrea consideră că un proces este calea cea mai corectă prin care Austria să fie ”răsplătită” pentru pierderile monetare pe care România le suferă lunar din cauza votului negativ pentru intrarea în Schengen.
„Dacă Austria ne provoacă pierderi de 200 de milioane de Euro prin neacceptarea în Schengen de ce să nu le cerem compensații pe măsură? Iar dacă ei ne provoacă astfel de pierderi de ce să nu le provocăm și noi lor prin numeroase boicoturi? Că produse similare ca ale lor putem găsi la oricare alt producător autohton sau străin”, concluzionează jurnalistul.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *