Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre drona căzută în România: „Au fost firimituri”

Jurnalistul Stelian Negrea a atras atenția opiniei publice cu privire la incidentul căderii unei drone militare rusești pe teritoriul României printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

În postarea sa, Stelian Negrea a relatat că pe teritoriul României au căzut doar fragmente ale unei drone militare rusești – o aripă, un motoraș și câteva șuruburi. Această situație, deși nu a implicat o dronă întreagă și funcțională, a provocat o serie de reacții și controverse. Autoritățile române au negat vehement inițial incidentul, însă confirmarea ulterioară a căderii fragmentelor dronei a arătat că acesta nu a fost un simplu caz izolat sau o eroare de comunicare.

Jurnalistul aduce în discuție și o altă dimensiune a incidentului – aceea a pregătirii pentru luptă a României. Cu toate că incidentul poate fi considerat minor, confirmarea căderii fragmentelor dronei a arătat că România este pregătită să reacționeze și să facă față unor provocări potențiale.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *