Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, jurnalistul Stelian Negrea a exprimat opinia sa cu privire la arestarea lui Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean Vaslui, membru al Partidului Social Democrat (PSD).

În primul rând, Stelian Negrea subliniază în mod clar acuzația care planează asupra lui Dumitru Buzatu – aceea de a fi fost prins în flagrant când lua o mită în valoare de 1,25 milioane de lei, pe care o avea în portbagajul mașinii sale. Cunoscutul jurnalist susține că astfel de acte nu sunt surprinzătoare în politica românească, însă cazul liderul CJ Vaslui are și părți bune.

„E și o veste buna. Mai multe chiar. Ca rechinii ce se cred intangibili încă mai au o pereche de ochi pe ei. Ca falsul sentiment de impunitate se năruie la primul semn de lăcomie necontrolata. Ca DNA încă urmărește chestii de nasul lor. Ca reușește sa mai facă un dosar pe flagrant. Nu doar pe denunturi făcute sub presiune. De unii care ar spune orice sa scape”, se arată în postare.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *