Politică

Ioana Constantin: „Tone de legume și fructe sunt aruncate sau vândute pe prețuri de nimic”

„Tone de legume și fructe, tiruri întregi, sunt aruncate sau vândute pe prețuri de nimic, iar piețele din marile orașe arată exact ca și piața din imagini din sectorul 1: fără condiții decente pentru producători, fără condiții pentru cumpărători”, a afirmat Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

„PMP propune construirea de depozite de colectare și depozitare legume – fructe în fiecare județ, piețe modernizare cu costuri reduse pentru producătorii noștri, dar și piețe volante pentru a aduce mai aproape de cumpărători produse proaspete și sănătoase.

Pentru sectorul 1, angajamentul meu și al PMP este să avem piețe modernizate, costuri reduse pentru producători, zone unde să și poată depozita produsele în condiții bune. Pentru locuitorii din sectorul 1, piețe curate, accesibile, iar în fiecare cartier piețe volante pentru a putea beneficia de produsele românești.

Produsele românești sunt sănătate curată!”, a mai scris secretarul general adjunct al Partidului Mișcarea Populară.

Articole recomandate
Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *