Politică

Ioana Constantin: „Tone de legume și fructe sunt aruncate sau vândute pe prețuri de nimic”

„Tone de legume și fructe, tiruri întregi, sunt aruncate sau vândute pe prețuri de nimic, iar piețele din marile orașe arată exact ca și piața din imagini din sectorul 1: fără condiții decente pentru producători, fără condiții pentru cumpărători”, a afirmat Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

„PMP propune construirea de depozite de colectare și depozitare legume – fructe în fiecare județ, piețe modernizare cu costuri reduse pentru producătorii noștri, dar și piețe volante pentru a aduce mai aproape de cumpărători produse proaspete și sănătoase.

Pentru sectorul 1, angajamentul meu și al PMP este să avem piețe modernizate, costuri reduse pentru producători, zone unde să și poată depozita produsele în condiții bune. Pentru locuitorii din sectorul 1, piețe curate, accesibile, iar în fiecare cartier piețe volante pentru a putea beneficia de produsele românești.

Produsele românești sunt sănătate curată!”, a mai scris secretarul general adjunct al Partidului Mișcarea Populară.

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu anunță susținerea firmelor românești pentru plata facturilor energetice

Politică

Natalia Intotero, deputat PSD: Elevii trebuie să rămână în bănci

Politică

George Tuță, deputat PNL, își propune să aducă internetul în toată România

Politică

Deputatul PNL George Tuţă, amendament: Firmele, obligate să ofere alternative de plată. Investiția va fi scăzută din impozitul pe profit datorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *