Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Eroi în halate, datorii morale și lecții învățate”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat de Digi24:

Să fim optimiști: Se putea mult mai rău. De voie, de nevoie, cu maratoane și lăutari, statul român vaccinează mult mai bine decât asfaltează. Într-o zi bună, în funcție de trafic și de sistemul de referință ales, putem ajunge la concluzia că statul român poate căpăta și note bune.

Există însă un “dar”. Sau mai bine zis o colecție de “dar”-uri. Statul român trebuie să lase anturajul prost din ultima bancă și să caște urechile la amicii de bun simț care prind lecția încă din clasă, mai și fac teme și nu sunt prea des plecați prin curtea școlii ca să ude buretele.

Una dintre lecțiile servite forțat de pandemie statului român a fost debirocratizarea din mers. Vaccinarea a mers în general în direcția corectă fără copie de buletin și fără mari scandaluri, controverse și cozi. Mai bine decât în alte zări, mai puțin bine decât în alte țări.

Citiți mai multe AICI.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *