Opinii

George Tuță, deputat PNL: Clickbait: Vezi cine este marea vedetă care mai are doar câteva zile de trăit

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat de Digi24.ro:

În sfârșit, se rupe tăcerea și indiciile încep să curgă. Era o mare vedetă în comunism și toată lumea din partid o știa de nașă. Putea fi și înger și drac și juca pe degete deopotrivă bărbați și femei, tineri și pensionari. Cântarea României părea un bâlci de județ pe lângă șarmul pe care îl avea vedeta noastră în fața funcționărimii gri.

Dar ca să nu vă mai fierb, este deja destul de cald, vă anunț direct. Marea vedetă care va muri pe 4 iulie este dosarul cu șină.

Înmormântarea va fi fără gardă la catafalc, dar nicidecum fără de bocitoare. Căci dosarul cu șină este genul de vedetă care încă simbolizează un colț de Românie profundă la mare căutare printre nostalgici și mai ales pentru rezistenții la schimbare.

Din 4 iulie, ar trebui să convingem și bocitoarele de faptul că șina de la groapă nu se mai întoarce. Din 4 iulie, în România va fi interzis prin lege instituțiilor publice să solicite cetățenilor dosare cu șină sau orice alt obiect de birotică, în cadrul interacțiunilor administrative. Mai mult, o altă lege pentru care ne-am luptat spune că aceleași instituții publice nu mai au voie să ceară copii după acte emise de instituții publice.

Dar ce e de făcut dacă vedeta-dosar se face strigoi și vrea să dăinuie în continuare pe coridoarele birocrației, prin vrerea funcționarilor de la ghișeu? Noroc că am deprins din moși-strămoși obiceiul să găsim leac pentru orice.

Dacă încă îți sunt cerute dosare cu șină, diverse alte obiecte de papetărie sau copii după documente, trimite-i prefectului din județul tău o sesizare cu situația întâmpinată. Toți prefecții au fost informați despre aceste schimbări și sunt obligați să ia măsuri dacă legea nu este aplicată.

Citiți continuarea AICI.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Sigur așa va scădea prețul RCA cu hoarde de AUR-iști în stradă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „ Cum se scoate girafa de sub mocirlă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Un anunț pentru oamenii de aproape”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Voiculescu confunda în mod voit procesul de administrare a vaccinurilor cu achiziția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *