Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Iar ne iau fața bulgarii sau i-am dovedit deja la acest capitol și mă înșel eu”

„Iar ne iau fața bulgarii sau i-am dovedit deja la acest capitol și mă înșel eu. Liderul alianței reformiste de la Sofia spune că Bulgaria trebuie să-și curețe serviciile de informații de agenții ruși ca să poată lupta cu succes cu corupția și cu crima organizată”, își începe postarea jurnalistul Stelian Negrea.
Acesta mai afirmă că, în România, „fie toți agenții ruși s-au refugiat în AUR și brigada de rezerviști care îl susține sau s-au pitit sub fustele lui Șoșoacă”, fie „nu mergem după această fentă și căutăm mai adânc că radarele din surse publice detectează prea multă activitate cu rusia câștigător la celălalt capăt al firului”.
Stelian Negrea mai avansează o teorie, conform căreia ultimul spion rus era Sebastian Ghiță, care „a fugit în Serbia acum 7 ani de la o serată cu mici și bere tocmai a SRI”, iar de atunci „săracul Kuzmin are de-a face cu toți amatorii gălăgioși dar fără nici o putere de decizie reală”. 
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *