Opinii

George Tuță: „Boboci în pandemie. Ce examene ne așteaptă în anul doi?”

Citiți mai jos un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat pe Digi24:

Televiziunile au marcat recent prin știri scurte un an de la apariția primului caz de covid 19 în România. Deși vorbim de o bornă psihologică importantă, relatările nu au generat mari emoții. Nici măcar combinate cu perspectiva unui val trei de infectări foarte probabil în aceste zile. Ca de obicei, românii și-au adaptat rapid senzorii dramei: unde-s două, trec și trei.

Totuși, cu ce rămânem din acest prim an de pandemie? Un scurt inventar subiectiv de teme majore și proiecte obligatorii.

Sănătatea, așa cum știam, are nevoie urgentă de o transformare profundă, de investiții majore, de o regândire a modului în care tratăm pacienții și medicii deopotrivă. “Orice, dar să nu ajungi la spital” a fost un motto trist auzit de prea multe ori.

Tehnologiile, așa cum anticipam, vor pătrunde din ce în ce mai mult în viața noastră și ne vor modela obiceiurile mai mult decât ne imaginăm azi. Automatizarea ne va prelua din sarcini și ne va obliga să găsim ocupații noi care să ne poziționeze pe piața muncii.

Citiți mai multe AICI.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Care e legătura dintre educația financiară și bazinul lui David Popovici?”

Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Cum îl facem pe Bobiță să își instaleze POS?”

Opinii

Stelian Negrea: „Firea a lăsat traficul din București praf și pulbere. Nicusor n-a făcut nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *