Opinii

Stelian Negrea: „Și azi, Simion a vrut să arate că eticheta de om al rușilor nu i-a fost pusă degeaba”

Jurnalistul Stelian Negrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, reacția pe care liderul partidului AUR George Simion a avut-o la aprobarea legii offshore de către Parlamentul României, afirmând că acesta a încercat din nou „să arate că eticheta de om al rușilor nu i-a fost pusă degeaba”.

„Simion a fost singurul care s-a împotrivit legii off-shore discutată pe repede înainte în Parlament, după ce 3-4 ani de zile autoritățile noastre au bătut în mod dubios apa în piuă. Și ca să arate că e patriot, o copie jalnică a lui Cațavencu, le-a reproșat inițiatorilor că ar fi o lege pentru o companie austriacă”, afirmă Negrea.
În realitate, constată acesta, proiectul legislativ are ca scop distanțarea României de Rusia, prin limitarea importului de gaze care a crescut semnificativ în ultimii ani. Jurnalistul afirmă că scumpirea gazelor din cauza războiului declanșat de Moscova a atras o reacție virulentă din partea „ciracilor lui Putin”, care se opun acum legii care face concurență Rusiei.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *