Opinii

Stelian Negrea: „Angajatii Alro Slatina ies in strada sanchi să ceară majorarea salariilor cu 30%”

Angajații Alro Slatina au anunța că doresc organizarea unui protest, care va avea loc în fața întreprinderii. Personalul companiei producătoare de aluminiu se va reuni marți după amiază, de la ora 15:20, pentru a cere majorarea salariilor cu 30%, dar și rotirea salariaților la secțiile de electroliză, pentru a nu se pierde grupa de muncă.

Jurnalistul Stelian Negrea consideră că cereriile sunt nefundamentate, în contextul în care proprietarul companiei, oligarhul rus Vitaly Natchiski, a primit „tratament special din partea autorităților române”, în timp ce Alro a primit multe subvenții guvernamentale de-a lungul anilor.

„Are și cu cine având în vedere că sancțiunile românești asupra oligarhilor ruși lipsesc cu desăvârșire. Bașca că fix același oligarh a adus anul trecut circa 90% din gazul importat de la ruși. S-o fi luat după un alt oligarh rus, Dmitry Pumpianski, care a primit la rândul lui subvenții din partea statului român și care și-a scos o perioadă la presiune angajații săi de la TMK Artrom Slatina. Și Pumpianski avea tupeu și șmecherie cât cuprinde: își vânduse acțiunile companiei care deținea companiile sale din România și cerea să fie scos de pe lista de sacțiuni iar Marcel Ciolacu, șeful de la PSD, un om inimos s-a conformat de îndată”, se mai arată în postare.
„Ah, am văzut că un oficial ucrainean s-ar pregăti să facă publică o listă cu 600 de europeni aflați pe ștatul de plată al lui Putin. Ce m-ar mai interesa numele celor din România că astfel am avea explicații legate de comportamentul docil al statului român față de oligarhii ruși apropiați lui putin”,  a mai spus Negrea.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *