Actualitate

PSD propune introducerea stimulentelor pentru profesori. Marcel Ciolacu: „Sunt în linia întâi, ca și medicii”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat introducerea unui proiect de lege pe agenda Senatului de săptămâna următoare. Propunerea social-democraților prevede acordarea unui stimulent progesorilor, întrucât aceștia „sunt în linia întâi la fel ca medicii”.

„Am hotărât ca luni, Senatul să introducă pe ordinea de zi stimulentul pentru profesori. Sunt în linia întâi, la fel ca și medicii. Este vorba de un stimulent de 500 de euro. Proietul va fi preluat marți la Camera Deputaților și va trece prin votul final urmând să fie trimis către promulgare”, a spus acesta în decursul zilei de marți, în cadrul unei conferințe transmise live pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Mai mult decât atât, Ciolacu a precizat că PSD are în vedere și rectificarea bugetară, care ar viza pensiile și proiectul Start Up Nation, precum și bugetele administrațiilor locale.

„Miercuri vom propune să facem un plen comun și să avem în discuție rectificare bugetară unde vom face modificare ca pensiile să fie mărite cu 40%. O sumă alocată către Start Up Nation și nu în ultimul rând o echilibrare corectă către autoritățile locale, către CJ și primării, deoarce prin HG-ul guvernului s-a avut grijă doar de mita electorală și de primarii cumpărați de la PSD, iar la primăriile reședință de județ, nicio primărie sub administrația PSD nu a primit niciun ban”.

Articole recomandate
Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Cea mai mare afacere a AUR a ajuns pe mâinile clanului Onoriu”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Francezii de la Lagardere au câștigat licitația pentru spațiile duty-free de pe aeroportul Otopeni”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu știu sa existe un traseist politic mai mare decât Adrian Mocanu”

Actualitate

România fără dosar: Studenții pot să ofere soluții pentru debirocratizarea administrației publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *