Ultima oră

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone nu a învățat nimic din Colectiv”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a permis ca Piața Rahova să funcționeze fără aviz pentru incendiu.

Afirmațiile jurnalistului vin în contextul în care, pe vremea când Piedone era primar la Sectorul 4, 64 de persoane, mulți dintre ei tineri, și-au pierdut viața într-un incendiu de la Clubul Colectiv. Edilul a fost trimis în judecată, la 5 mai 2016,  fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu în acest caz. Din cauza unui vid legislativ invocat de Înalta Curte de Casație și Justiție, cea care judeca recursul la condamnarea finală a lui Piedone, primarul a fost eliberat din închisoare după ce a stat mai bine de un an în spatele gratiilor.

Acum, Stelian Negrea atrage atenția asupra faptului că „Piedone nu a învățat nimic din Colectiv”, întrucât „a inaugurat cu mare fast Piata Rahova fără aviz de securitate la incendiu”. Postarea vine în contexutl în care, cu câteva zile în urmă, Piața Rahova a luat foc.

Articole recomandate
PoliticăUltima oră

Metropola Verde București-Ilfov, proiectul comun al Partidului Verde și al AMBI pentru alegerile locale

PoliticăUltima oră

Marcel Ciolacu: “PNL preia jaful pedelist de la ANRP! Aici sunt banii voștri, prin care v-au îndatorat pe trei generații”

PoliticăUltima oră

Pensionarea târzie are mai multe beneficii decât tindem să credem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *