Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Parada de 9 mai de la moscova arata, încă o data, ca nimic bun nu vine de la rusi”

Pe 9 mai, când Moscova celebrează „Ziua victoriei” împotriva Germaniei naziste, a avut loc celebra paradă militară a Rusiei, ținută în Piața Roșie. Cu această ocazie, jurnalistul Stelian Negrea a publicat o postare pe pagina sa de Facebook în care critica manifestația, folosită deseori de Kremlin în scopuri propagandistice.

„Parada de 9 mai de la moscova arata, încă o data, ca nimic bun nu vine de la rusi. Armata o adunătură de trogloditi care știu doar sa bata pas de defilare și sa o ia pe coaja pe câmpul de lupta. Dictatorul lor, un satrap ticalos corupt pana în măduva oaselor nostalgic după un imperiu apus acum 30 de ani , care ar face orice sa rămână la putere. Economia lor, o uriasa benzinărie mufata la China o alta uriasa autocratie devenita manufactura lumii”, afirmă jurnalistul în postare.
Mai mult decât atât, Stelian Negrea atenția asupra faptului că valorile rușilor se rezumă la „supunere oarba fata de liderul unic, ura fata de tot ce nu e rusesc, narcisism și nostalgii gaunoase, minciuna si manipularea la rang de arta, ipocrizie și farisemism”.
„Și atunci de ce sa te desprinzi de Vest de unde ne vin bunăstarea și securitatea doar ca să te afunzi intr-o Siberie fără sfârșit, intr-o gaura de iad fără fund?”, concluzionează jurnalistul.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *