Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu credeam că o să-l văd pe Vlad Voiculescu ronțăind texte dragniene”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea a făcut o analiză la rece a celui mai recent eveniment: vizita la Direcția Națională Anticorupție a trei nume mari din fosta guvernare PNL-USR, în dosarul achizițiilor suplimentare de vaccinuri. Este vorba despre fostul premier Florin Cîțu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și succesoarea sa, Ioana Mihăilă.

„Nu credeam că o să-l văd pe alde Vlad Voiculescu ronțăind texte dragniene: «DNA este o petardă». Ceilalți doi suspecți din acest dosar au un comportament mult mai decent. Ioana Mihăilă, fosta ministră a sănătății, pupila lui Voiculescu, s-a autosuspendat din REPER. Câțu, fostul premier PNL, a cerut singur să îi fie ridicată imunitatea”, spune Stelian Negrea.
Mai mult, jurnalistul remarcă că „procurorul de caz din acest dosar e, George Matei, același procuror care l-a înfundat pe Dragnea”. 
„Care vroia să scape de acest dosar prin celebra Ordonanță 13. Împotriva căreia Vlad Voiculescu a ieșit în stradă. Procuror care i-a închis un dosar lui Dan Barna”, se mai arată în postare.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *