Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre industria videochatului: „Să ne facem că nu vedem fenomenul, dulcea ipocrizie românească”

Peste 5.000 de firme și 400.000 de persoane: acestea ar fi dimensiunile industriei de videochat din țara noastră, potrivit declarațiilor președintelui ANAF, Lucian Heiuș. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea a publicat pe pagina sa de Facebook o postare despre „dulcea ipocrizie românească”.

„Cel mai mare angajator din România e industria de videochat. După statul român unde ar fi circa 1,2 milioane de angajați. Spre comparație în construcții lucrează 400.000 de români. Profesori sunt vreo 240.000”, explică jurnalistul.

Conform lui Stelian Negrea, „7-8% din români lucrează în industria videochat-ului din cei 5,81 milioane de angajați din România conform Inspecției Muncii”, iar în 99% dintre cazuri, clienții sunt străini.

„Și totuși România e conservatoare și nu legalizează prostituția că nu dă bine să arătăm că extrem de mulți români practică cea mai veche meserie.
Sau mă rog o variantă cosmetizată, catifelată care nu presupune contact fizic”, concluzionează jurnalistul.

 

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *