Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Messi, hamsii și tzatziki sau cum se aseamănă businessul românesc cu cel catalan”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat de Digi24:

Ca să parafrazăm un tricou celebru zilele astea, “Ici ce n’est pas Paris”. Nu de alta, dar te prinde și rușinea de rușinea lui Leo când vezi că ceasul lui din aur roz pare de la second hand în comparație cu ”ciasuri” din declarațiile de avere de Bucharest.

O fi luat șeicul gratis crème de la crème de prin Europa, dar îl va ustura la întreținere. Oamenii au lefuri mari, tabieturi și mai fac și bani din șampon și suc.

Una peste alta, până să apuce să tragă la poartă împotriva lui Clermont, Messi își va fi plătit singur jumătate din salariu din tricouri, magneți și brioșe. Oricât ar fi sondele de dese și mănoase, șeicul pare că are businessul în sânge. A propos, cât de mare o fi jalea pe Camp Nou după ce nu s-a tăiat nici un pui de factură pe un angajat care anul trecut pe vremea asta era strâns în lanțuri de designer cu o clauză de 700 de milioane!?

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *