Blog-uri

Deputatul PNL George Tuță, în dialog cu cofondatorul SanoPass, Andrei Vasile: „Ideea a venit dintr-o nemulțumire personală”

În cadrul podcastului ”Dialogul Inovării”, publicat pe Delaideelafactura.ro, George Tuță, deputat PNL de Iflov, a stat de vorbă cu Andrei Vasile, cofondatorul SanoPass, o platformă pentru abonamente medicale în clinici și cabinete independente.

Printre subiectele abordate de cei doi se numără experiența personală de la care a luat naștere ideea proiectului, dar pașii din cadrul procesului de  înființare a platformei Sanopass: ideea, dialogul și prototipul.

Întrebat de deputatul PNL George Tuță cum le-a venit ideea, Andrei Vasile a afirmat: „Ideea a venit dintr-o nemulțumire personală. Lucram în această companie, aveam un beneficiu extra-salarial de la angajator – un abonament medical – și am dorit să mă programez pentru o consultație și mi-am dat că nu era pentru prima dată când întâmpinam dificultăți în a-mi găsi specialitatea unde am nevoie, în a găsi un loc disponibil pentru acea consultație. M-a nemulțumit și am zis «Ok, în toate domeniile inovează, este această “uberizare” a domeniilor»”.

Articole recomandate
Blog-uri

PNL își revine în sondaje, în timp ce AUR pierde din popularitate

Blog-uri

Deputatul PNL George Tuță, în dialog cu cofondatorul berii Zăganu, Alexandru Geamănu: „Inovarea este mai degrabă în metoda de promovare”

Blog-uri

Candidații PPU-sl vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice

Blog-uriPolitică

Carmen Avram: ”REVOLUȚIA GREEN DEAL – Vremurile din România vor fi decise de… vreme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *