Blog-uri

Deputatul PNL George Tuță, în dialog cu cofondatorul berii Zăganu, Alexandru Geamănu: „Inovarea este mai degrabă în metoda de promovare”

În cadrul podcastului ”Dialogul Inovării”, publicat pe Delaideelafactura.ro, George Tuță, deputat PNL de Iflov, a stat de vorbă cu cofondatorul berii Zăganu și al Fabricii de Bere Bună, Alexandru Geamănu.

Printre subiectele abordate de cei doi se numără pașii pe care un antreprenor îi face atunci când pune bazele unui astfel de proiect, dar și cum „inovarea poate să însemne ceva non-tehnologic” – precum brandingul și promovarea.

„Aș merge mai degrabă să spun că inovarea nu este neapărat în metoda de producție și producere a berii, ci mai degrabă în cea de promovare. Noi respectăm niște reguli și niște legi fizico-chimice vechi de când lumea, dacă vrei; nu încercăm să grăbim, încercăm să folosim ingrediente naturale și asta cred că nu este neaparăt o inovație”, a afirmat Alexandru Geamănu în cadrul discuției cu deputatul PNL George Tuță.

Articole recomandate
Blog-uri

PNL își revine în sondaje, în timp ce AUR pierde din popularitate

Blog-uri

Deputatul PNL George Tuță, în dialog cu cofondatorul SanoPass, Andrei Vasile: „Ideea a venit dintr-o nemulțumire personală”

Blog-uri

Candidații PPU-sl vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice

Blog-uriPolitică

Carmen Avram: ”REVOLUȚIA GREEN DEAL – Vremurile din România vor fi decise de… vreme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *