Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Joi, podul de la Luțca de peste Siret, din județul Neamț, s-a prăbușit. Pe el treceau la acel moment mai multe mașini, un camion și o autoutilitară, însă doar o persoană a fost rănită. În acest context, Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar penal privind împrejurările „în care s-a reabilitat, modernizat și consolidat, precum și împrejurările în care s-a redeschis circulația rutieră pe podul” în cauză, conform unui comunicat emis de instituție.

Însp ă jurnalistul Stelian Negrea consideră că acest caz subliniază „marea problemă” a DNA. Într-o postare pe Facebook, Negrea afirmă că Direcția „deschide ancheta legată de prăbușirea podului de la Neamț după ce s-a produs evenimentul tragic”, în loc să prevină o astfel de situație.

„Nu poate preveni pentru ca e legat de mâini și de picioare și pentru ca e o instituție împiedicată. Și din interior, și din exterior. Toată povestea duhneste a coruptie fetita cu Arsene de la PSD la butoane și rudele și prietenii lui la execuție iar acum DNA o sa orbecaie post factum după probe pana o sa ni se lungească gatul. Acum un an și ceva un spital din Piatra Neamț tot din ograda lui Arsene a luat foc și au murit 20 de oameni. Ce i s-a întâmplat lui Arsene și acoliților lui? Prăbușirea podului e un mizilic pe lângă tragedia de la spital”, se mai arată în postare.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *