Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am mers pe urmele imperiului imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în 2 Mai”

Într-o investigație exclusivă realizată de jurnalistul Stelian Negrea și publicată de Newsweek se arată legăturile dintre familia lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis urcându-se drogat la volan doi tineri și Dragoș Săvulescu, precum și cu alte persoane care au avut funcții importante.

„Am mers rapid și cât mi-a permis timpul pe urmele celor mai relevante piese din imperiul imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în localitatea 2 Mai. Sunt conexiuni interesante cu fugarul Dragoș Săvulescu și alți investitori dubioși implicați în afacerea Parcul Verdi. Dar și cu fostul arhitect șef al Capitalei, Adrian Bold”, se arată în postarea de Facebook a cunoscutului jurnalist.

Stelian Negrea mai explică pe contul său de social media: „Aceste informații sunt relevante din perspectiva asigurării resurselor materiale pentru achiziția de droguri. Dar și pentru accesul mai facil pe culoarele puterii în proximitatea unor oameni de afaceri influenți dar și decidenți din poliție, procuratură etc. Mai ales acum când multă lume se întreabă dacă polițiștii l-au scăpat pe drogat pentru că au primit un telefon sau doar din lipsă de profesionalism”.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *