Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Cât Youtube încape între București și Timișoara?”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat de Digi24:

Săptămâna aceasta, am introdus în comisii câteva amendamente la legislația privind comunicațiile electronice de mare viteză. Pe scurt, am propus ca drumurile care vor fi date în folosință în perioada următoare să aibă internet de mare viteză încorporat. Este vorba în primă fază de drumurile naționale, drumurile expres, variantele ocolitoare și autostrăzi.

Dacă aveați senzația că deja exista așa ceva, e cazul să vă amintiți ultima călătorie mai lungă pe care ați făcut-o pe drumurile din România. Semnalul de voce este fluctuant, datele mobile apar și dispar, iar pe multe porțiuni aveți doar un 3G gras care gâfâie pentru a vă ține Waze-ul treaz.

Să luăm de exemplu un drum de la București la Timișoara. Cinci sute patruzeci de kilometri pe drumul cel mai rapid, cu trecere pe la Dedulești. O călătorie de vreo șapte ore fără pauze. Pe multe porțiuni e destul de greu să cauți ceva pe Google, să faci o rezervare sau să vezi programul obiectivelor turistice. Ați spune că e mai bine așa, se creează condiții pentru o mai bună concentrare la volan. Dar nu de fiecare dată călătorești singur.

Dacă ești și antreprenor, lucrurile sunt un pic mai complicate. E de-a dreptul complicat să faci o plată, să verifici stocuri sau să urmărești o comandă. Și de-a dreptul imposibil să accesezi vreun webcam de acasă. Bineînțeles, nici nu se pune problema de vreun Zoom la birou apărut pe neașteptate. De youtube pentru pasagerii din spate nici nu discutăm. Mai e mult până la Timișoara?

Citiți mai multe AICI.

Articole recomandate
Opinii

Stelian Negrea: „Și azi, Simion a vrut să arate că eticheta de om al rușilor nu i-a fost pusă degeaba”

Opinii

Stelian Negrea: „S-a îndulcit pedeapsa pentru domnu Piedone”

Opinii

Stelian Negrea: „Din 2014, României i-a fost încredințată securitatea cibernetică a Ucrainei”

Opinii

Stelian Negrea: „Dacă n-ai curajul sa mergi în Ucraina, vine Ucraina la tine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *