PeBloguri Exit Reader Mode

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu credeam că o să-l văd pe Vlad Voiculescu ronțăind texte dragniene”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea a făcut o analiză la rece a celui mai recent eveniment: vizita la Direcția Națională Anticorupție a trei nume mari din fosta guvernare PNL-USR, în dosarul achizițiilor suplimentare de vaccinuri. Este vorba despre fostul premier Florin Cîțu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și succesoarea sa, Ioana Mihăilă.

„Nu credeam că o să-l văd pe alde Vlad Voiculescu ronțăind texte dragniene: «DNA este o petardă». Ceilalți doi suspecți din acest dosar au un comportament mult mai decent. Ioana Mihăilă, fosta ministră a sănătății, pupila lui Voiculescu, s-a autosuspendat din REPER. Câțu, fostul premier PNL, a cerut singur să îi fie ridicată imunitatea”, spune Stelian Negrea.
Mai mult, jurnalistul remarcă că „procurorul de caz din acest dosar e, George Matei, același procuror care l-a înfundat pe Dragnea”. 
„Care vroia să scape de acest dosar prin celebra Ordonanță 13. Împotriva căreia Vlad Voiculescu a ieșit în stradă. Procuror care i-a închis un dosar lui Dan Barna”, se mai arată în postare.