PeBloguri Exit Reader Mode

George Tuță, deputat PNL: „Pomul fără fructe al dlui Orban sau cum să faci compot din nimic”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat de Digi24

Supărat că a rămas fără coledzi, dl Orban a dat cuptorul la maximum și a ars pe margini un partid nou care să reprezinte adevăratele valori ale dreptei. Cu nume parcă ales special să genereze meme-uri pentru audiențe adulte și motto furgăsit care să amintească de vechile valori liberale. Ba unde mai pui că are și logo frumos, luat stock cu 5 USD cum pe vremuri doar dnei Udrea îi mai reușea.

Dar am avansat. La aceiași bani, am urcat de la o frunză la o claie de frunze.

Nu se cade însă să fim cârcotași doar pe baza unui logo care a mai fost folosit și de alții. În fond, plagiatul e un fenomen actual. Problemele adevărate sunt dincolo de o reprezentare grafică nătăfleață și țin de semnificațiile la care sigur poetul nu s-a gândit.

Karma lovește năpraznic și ne arată că pomul dlui Orban nu are fructe, aspect ignorat de consultanți. Are doar un frunziș cam răruț, semn că vântul și vremurile nu l-au ocolit pe proaspătul președinte de livadă. Vorbe multe, stilizări minimaliste, amplitudine închipuită, dar în realitate multă fanfanoradă vopsită la păr fără de miez tangibil și util.

Citiți mai multe AICI