Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Pomul fără fructe al dlui Orban sau cum să faci compot din nimic”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat de Digi24

Supărat că a rămas fără coledzi, dl Orban a dat cuptorul la maximum și a ars pe margini un partid nou care să reprezinte adevăratele valori ale dreptei. Cu nume parcă ales special să genereze meme-uri pentru audiențe adulte și motto furgăsit care să amintească de vechile valori liberale. Ba unde mai pui că are și logo frumos, luat stock cu 5 USD cum pe vremuri doar dnei Udrea îi mai reușea.

Dar am avansat. La aceiași bani, am urcat de la o frunză la o claie de frunze.

Nu se cade însă să fim cârcotași doar pe baza unui logo care a mai fost folosit și de alții. În fond, plagiatul e un fenomen actual. Problemele adevărate sunt dincolo de o reprezentare grafică nătăfleață și țin de semnificațiile la care sigur poetul nu s-a gândit.

Karma lovește năpraznic și ne arată că pomul dlui Orban nu are fructe, aspect ignorat de consultanți. Are doar un frunziș cam răruț, semn că vântul și vremurile nu l-au ocolit pe proaspătul președinte de livadă. Vorbe multe, stilizări minimaliste, amplitudine închipuită, dar în realitate multă fanfanoradă vopsită la păr fără de miez tangibil și util.

Citiți mai multe AICI

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Care e legătura dintre educația financiară și bazinul lui David Popovici?”

Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Cum îl facem pe Bobiță să își instaleze POS?”

Opinii

Stelian Negrea: „Firea a lăsat traficul din București praf și pulbere. Nicusor n-a făcut nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *