Politică

Stelian Negrea: „MApN s-a împotmolit în proceduri la licitația pentru modernizarea bazei de la Kogălniceanu”

Pe fondul întâlnirii de la baza militară ”Mihail Kogălniceanu” dintre șeful NATO, Jens Stoltenberg, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, și președintele României, Klaus Iohannis, jurnalistul Stelain Negrea dezvăluie că una dintre firmele implicate în procesul de modernizare al bazei aparține unui oligarh rus.

„Ministerul Apărării Naționale din România s-a împotmolit în proceduri, ca să fiu elegant, la licitația pentru modernizarea bazei militare de la Kogălniceanu, un proiect gigantic și colosal de important: 2,1 miliarde lei în primă instanță dintr-un total de 12 miliarde lei. Sume care vor transforma definitiv această bază militară într-una din cele mai mari și mai importante ale NATO de la Marea Neagră”, scrie jurnalistul.
Stelian Negrea dezvăluie că una dintre cele trei firme angrenate în modernizarea bazei ”Mihail Kogălniceanu” este condusă de Oleg Deripaska, un oligarh cu legături cu Vladimir Putin.
„Mesajul ar fi destul de simplu, clar și fără echivoc: nu vă mai jucați cu chibriturile, puneți mâna pe lopată și get the job done”, concluzionează omul de presă.
Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *