ActualitatePolitică

Marcel Ciolacu: ”Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!”

”În ultimele zile ați avut mai mult timp să vă gândiți la ce se întâmplă în România, să ascultați și să vedeți ce face Guvernul, ce face Parlamentul. Uneori pare un concurs și cred nu este cea mai bună cale. Cu toții, indiferent de profesie sau de culoare politică, avem în față o sarcină uriașă – Cât mai multe vieți salvate”, a afirmat președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, într-un clip publicat pe pagina oficială de Facebook a sa.

”Trebuie să ne protejăm familiile, trebuie să ne protejăm bunicii, trebuie să ne apărăm pe noi pentru că avem copii de crescut. Împreună vom trece peste această criză care clatină întreaga planetă. Împreună ca o națiune unită. Împreună cu un stat care trebuie să aibă grijă de noi toți. Nu putem să lăsăm pe cineva în urmă. Ce ne așteaptă în viitor? Cu toții suntem îngrijorați și ne punem aceleași întrebări. Ce vom face după această criză? Cum va arăta România dupa această criză?

Trebuie să ne gândim și să acționăm încă de acum, de astăzi. Dacă vrem să avem hrană, dacă vrem să avem locuri de muncă, dacă vrem să avem economie ne trebuie un plan acum. Vă propun ca, de fiecare dată când mergeți într-un magazin să căutați în primul rând produse românești. Produse lactate, legume sau fructe, detergenți sau produse de igienă. Cumpărați, în primul rând, produse făcute în România. Mulți dintre noi cumpărăm online, căutați magazinele românești, căutați haine făcute în Românie și postați-le cu mândrie. Scrieți pe Facebook! Puneți poze pe Instagram cu haine românești, cu pantofi românești, cu covoare românești, cu orice produs făcut în România. Mi-ar plăcea să vad rețelele sociale pline de români care au cumpărat produse românești. Este singura cale să ținem economia noastră în viață. Să ne apărăm pe noi. Avem un plan pentru agricultura românească, o parte am prezentat deja. Trebuie să rămânem unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa și să avem mâncare românească. Îndemn guvernul Guvernul să îl aplice, să ia măsuri, să trecem peste acest moment greu. Repet, avem acest plan pentru agricultura românească, pentru fermierii români. Nu vrem nimic în schimb, doar să fie pus în aplicare. Împreună cu Guvernul și Parlamentul trebuie să organizăm întâlniri cu retailerii și producătorii români pentru ca produsele românești să ajungă în număr cât mai mare pe rafturile marilor magazine.

Prioritară rămâne salvarea a cât mai multor vieți, acum și în paralel cu stoparea infecțiilor cu un nou tip de coronavirus, trebuie luate acum măsuri de sprijin real al economie românești. Vă invit să gândim românești. Vă invit să cumpărați produse românești și să vă mândriți cu ele. Dacă fiecare dintre noi face asta putem ajuta economia românească. Aveți grijă de voi și de cei dragi”, a mai spus liderul social-democraților.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *