Politică

Liberalii sunt nemulțumiți de reproșurile premierului Ciucă la adresa lui Vîlceanu

În interiorul Partidului Național Liberal au apărut nemulțumiri la adresa premierului Nicolae Ciucă, după ce acesta i-ar fi reproșat colegului său Dan Vîlceanu că a criticat doi miniștri PSD.

Totul a început după ce Dan Vîlceanu, ministrul Proiectelor și Fondurilor Europene a criticat, în prima parte a acestei săptămâni, două Ministere conduse de PSD. Este vorba despre Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, despre care Vîlceanu a afirmat că ar fi avut rezultate slabe în absorbirea de fonduri, conform Digi24.

Există o slabă absorbție a Ministerului Muncii și o slabă absorbție a Ministerului Sănătății.Și din acest punct de vedere, aș fi profund recunoscător dacă cei doi miniștri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene, pentru că la începutul mandatului acestui Guvern toată lumea a înțeles, eu știu… anumite nefuncționalități, sau disfuncționalități, că ai preluat mandatul, nu ți-ai găsit toate documentele pe care trebuia să le găsești. Au trecut câteva luni și, evident, și eu, și premierul, și toată țara, toată populația României așteaptă să vadă progrese, și mai puțin scuze”, a declarat Dan Vîlceanu.

Nicolae Ciucă a intervenit și i-a reproșat colegului său liberal atitudinea chiar în timpul ședinței de Guvern. Mai mult, prim-ministrul i-ar fi cerut lui Vîlceanu să nu mai facă astfel de comentarii în spațiul public. Și Sorin Grindeanu a intervenit în discuție, afirmând că este pentru prima oară când un ministru critică un alt coleg din Executiv.

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu: „Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova”

Politică

Marcel Ciolacu, despre viitoarele măsuri fiscale: „S-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri”

Politică

George Tuță (PNL) propune acordarea fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Politică

George Tuță (PNL) anunță debutul proiectului acordării fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *