Politică

George Tuță, deputat PNL, la „Școala de vară de ştiinţă şi tehnologie de la Măgurele”: Viitorul muncii este ceea ce inteligenţa artificială nu este şi nu poate fi

Deputatul PNL George Tuță afirmă, într-un articol publicat pe Delaideelafactura.ro, că „viitorul muncii este ceea ce inteligenţa artificială nu este şi nu poate fi”, cu ocazia participării sale la deschiderea „Școlii de vară de ştiinţă şi tehnologie de la Măgurele”.

„Viitorul muncii este ceea ce inteligenţa artificială nu este şi nu poate fi. Ceea ce va duce la joburi mai umane. Mai creative, mai atractive.

Iar în ceea ce mă priveşte, vă asigur că privesc mereu în sus şi sunt deschis pentru a susţine orice proiect valoros care poate aduce adevărul ştiinţific acolo unde îi este locul şi ne ajută pe toţi să ducem România cât mai sus, nu doar în sport şi în informatică, dar şi în bunăstarea cetăţenilor noştri!”, a afirmat parlamentarul liberal.

În încheiere, deputatul PNL George Tuță i-a felicitat pe organizatori și pe cei 83 de elevi participanți pentru demersul de promovare a științei!

Intervenția completă a lui George Tuță în cadrul „Școlii de vară de ştiinţă şi tehnologie de la Măgurele” poate fi citită aici.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *