Politică

George Tuță, deputat PNL, își propune să aducă internetul în toată România

Deputatul PNL George Tuță a anunțat, pe 13 septembrie, că primii pași pentru proiectul care va aduce internetul „în toată România” au fost făcuți.

Conform unei postări publicate pe site-ul Delaideelafactura.ro, parlamentarul liberal a afirmat că s-a întâlnit cu reprezentanții companiilor de telecomunicații. Următorul pas este consultarea autorităților care sunt responsabile cu domeniul telecom.

„Am făcut deja primii pași pentru proiectul de lege care va aduce internetul în toată România. Azi am avut o discuție cu operatorii din telecom, iar mâine dezbat cu autoritățile din domeniul comunicațiilor. Dacă vrem să avem o șansă într-un viitor din ce în ce mai informatizat, trebuie să mergem în aceeași direcție cu restul lumii”, susține George Tuță.

Articole recomandate
Politică

Parlamentul a adoptat proiectul ”Sprijin pentru România”. Ciucă: Mă bucur că Parlamentul a adoptat majorarea alocației de hrană pentru copiii

Politică

Stelian Negrea: „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”

Politică

Ora de educație financiară, introdusă în școli. George Tuță, deputat PNL: „Tot ce facem în ziua de astăzi are loc cu educația financiară”

Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *