Politică

George Tuţă: „Colaborarea şi schimbul de idei, direcţii principale pentru încurajarea inovării”

Colaborarea şi schimbul de idei sunt direcţii principale pentru încurajarea inovării, a spus deputatul PNL, George Tuţă, în deschiderea sesiuni de întâlniri ”Thursday Gathering #40”, organizată de Venture Café Warsaw, care a avut ca temă principală “Innovation Bridge: Warsaw-Bucharest”, informează publicația Financial Intelligence.

Cu această ocazie, deputatul George Tuţă, reprezentant al judeţului Ilfov, a prezentat în discursul său necesitatea colaborării şi a schimbului de idei pentru a încuraja inovarea în cât mai multe domenii esenţiale, care vor aduce plus valoare societăţii şi, implicit, economiei.

„România şi Polonia au avut parte de persoane vizionare, care au venit cu idei noi, care au revoluţionat lumea. De aceea le-am prezentat participanţilor lecţiile pe care le putem învăţa din parcursul impresionant al cercetătoarei Marie Curie: rezilienţă, determinare şi beneficiile pe care le-a adus comunităţii”, a spus liberalul.

Citiți mai multe pe Financial Intelligence.

Articole recomandate
Politică

Proba că Marcel Ciolacu va exploata tema patriotismului economic

Politică

Moment unic în România: șeful PSD, în aceași tabără cu marii investitori, împotriva Guvernului

Politică

Deputat PNL George Tuță: Economia Verde și Digitalizarea sunt piloni cheie în dezvoltarea României inovative

Politică

Europarlamentarul umanist Maria Grapini: Dacă se mai gândește cineva la viața oamenilor, alegerile parlamentare trebuie amânate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *