Facebook

Drogurile și apologia consumului în presă

Sursa: Dosar de politician

Drogurile și apologia consumului in presa

Nu abordam, de regula, asemenea subiecte. Dar, dacă tot e la moda #mary#rezist. Așadar…

Consumul de droguri înseamnă in primul rând trafic de droguri, oridecare ar fi ele, de mare risc sau #jointuri. Nu exista droguri rele și droguri bune. “Blândul” El Chapo, regele narcotraficanților mexicani, și-a început cariera cu banala “iarba”, descărcată in baloți de sute de kilograme, in scop recreațional, peste granița, in SUA.

Orice tâmpit care baga in el, fumează sau trage pe nas trebuie sa știe ca el este la capătul lanțului trofic, unde consumul este punctul final al producției, distribuției și vânzării. Ei, și aici este marea problema. Acest lanț trofic este traversat de un fluviu uriaș de sânge și crima.

Traficul de droguri însemna ce ați văzut voi prin filme și mult mai rau de regula. O discuție cu un ofițer antidrog v-ar lămuri cata suferinta umană, mizerie și violenta sunt asociate cu fenomenul.

Când bagi in tine hrănești cu bani fluviul roșu al crimei in care destine, vieți nevinovate și miliarde de dolari se așeaza ca o piramida de cranii pentru a sutine o industrie a morții.

Traficanții nu fac diferența între iarba, pastile, heroina, coca. Pentru ei sunt produse, ca la raft la Mega. Miliardele mânjite cu sânge sunt spălate și finanțează și miscarile paramilitare teroriste din America de Sud și Asia. Dar și politica, și afacerile rețelelor de crima organizata globale.

Nu credeți “povestirile power flower”, gen Vice, in care consumatorul blajin, distrus de greutate vieții urbane, uda dimineața plantele de Mary din beci pe ritmurile lui Janis Joplin sau Jimi Hendrix. Pentru consum propriu. Cine cultiva vinde, cine vinde face trafic, cine face trafic ajunge sa facă parte dintr-o rețea. Rețeaua însemna crima organizata, moarte, bani, suferința.

#stopapologieiconsumuluidedroguri
#dosarepenalepentruconsumatori

Scrie un comentariu