Politică

Deputat PNL George Tuță: Economia Verde și Digitalizarea sunt piloni cheie în dezvoltarea României inovative

România va avea la dispoziție peste 30 miliarde de euro pentru investiții, prin Mecanismul de Redresare și Reziliență, care a fost adoptat cu o largă majoritate în Parlamentul European, iar raportul urmează să fie publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, devenind astfel literă de lege, afirmă deputatul PNL George Tuţă, conform unui articol publicat de Financial Intelligence.

Acesta spune: “Ca deputat membru în Comisia pentru afaceri europene, am participat la ședința de prezentare a oportunităților pe care le are țara noastră, realizată de europarlamentarul Siegfried Mureșan, unul dintre coraportorii care s-au asigurat că vom beneficia de aceste fonduri.

Cele peste 30 de miliarde de euro alocate țării noastre, din totalul de 672,5 miliarde de euro, vor putea fi folosite pentru dezvoltarea economiei verzi și realizarea proiectelor privind digitalizarea, ambele sectoare constituind oportunități pentru inovare”.

Citiți mai multe AICI

Articole recomandate
Politică

Cazierul judiciar ar putea fi eliberat gratuit, în format electronic

Politică

De ce nu dispare „dosarul cu șină”? „Asistăm la o luptă a funcționarilor din instituțiile publice de a-și păstra posturile”

Politică

Daniel Cadariu, ministrul Turismului: Avem pregătite 5 programe pentru promovarea turismului / Vom prelungi perioada de depunere a cererilor pentru Start-Up Nation Diaspora

Politică

Nicolae Ciucă, despre programul „Anghel Saligny”: „Nu contează apartenența politică a primarilor și președinților de CJ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *