Politică

Allen Coliban: „Dacă vrei să distrugi o națiune, distruge-i sistemul de învățământ și cel de sănătate”

„De ce avem nevoie de educație și de sănătate? Pentru că aceștia sunt pilonii pe care construiești civilizație. Sau invers, dacă vrei să distrugi o națiune, distruge-i sistemul de învățământ și cel de sănătate și i-ai înrobit”, afirmă noul primar al Brașovului, Allen Coliban, pe rețelele de socializare.

„Știm că educația este importantă, dar cumva, de 30 de ani încoace, nu am demonstrat că ne pasă suficient de ea. Educația duce la forță de muncă suficient de bine calificată, pregătită în domenii importante. Iar, într-un final, oamenii educați vor impune principiul meritocrației atât la privat, cât și la stat.
Mie mi-a plăcut mereu să învăț, să experimentez, să deschid drumuri. Cred că ”omul cât trăiește învață”.
Vă povesteam mai demult despre angajamentele #USRlaguvernare, care cuprind și programele „Fiecare copil la grădiniță” și „Școala pentru toți”.
Fiecare copil la grădiniță este inspirat din proiectul pilot de succes Fiecare Copil în Grădiniță al Asociației OvidiuRo. Acest program guvernamental a crescut frecvența copiilor înscriși în program (de la 65% în 2016 la 76% în 2019).
Citește mai multe despre evoluția și rezultatele proiectului dar și cum vedem noi continuarea lui aici: www.usr.ro/usr-la-guvernare/fiecare-copil-la-gradinita/
Programul Școala pentru toți a fost demarat cu fonduri europene în anul 2016. Și-a dovedit deja eficiența, astfel că extinderea lui este o necesitate.
Poți să citești mai multe despre programul Școala pentru toți aici: www.usr.ro/usr-la-guvernare/scoala-pentru-toti/
Mi-ar plăcea să ne pese și să investim în educație mereu, nu numai de ziua ei!”, mai suține politicianul.
„La mulți ani tuturor profesorilor care reușesc să pună pasiune în ceea ce fac, indiferent de lipsuri, de birocrație și de mediul în care lucrează!
La mulți ani părinților și copiilor care au reușit să se adapteze condițiilor de pandemie și să găsească o cale de a lucra în echipă, de a fi cu adevărat parteneri profesorilor”, se mai arată în mesajul propunerii USRPLUS pentru Primăria Brașovului, Allen Coliban.
Articole recomandate
Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *