PeBloguri Exit Reader Mode

Alina Gorghiu: ”Alte măști, aceeași piesă! PSD, tot PSD!”

Alina Gorghiu face declaratii dupa publicarea exit poll-ului votului cu ocazia alegerilor paramentare, dminica, 11 decembrie 2016. Inquam Photos / George Calin

”Alte măști, aceeași piesă! PSD, tot PSD! Doctor în tertipuri și nelegalități!”, susține senatorul PNL Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

”Boicotul pe care îl plănuiește cu privire la ședința de învestire a Guvernului Orban nu este altceva decât un act împotriva democrației! Face exact ce știe mai bine: să sfideze alegătorii și să fugă de atribuții. A, și să încalce Constituția! Pentru că votul de învestitură este o procedură constituțională.

Unde este reprezentarea de care trebuie să dea dovadă?! Dacă nu este de acord cu Guvernul Orban, să voteze “împotrivă”, dar nu să lipsească! Boicotul nu este o opțiune democratică. Denotă doar lipsă de respect față de electoratul care l-a mandatat să îl reprezinte! PSD a depus moțiunea de cenzură, deci e singurul responsabil pentru criza de Guvern!!!

Stimați colegi parlamentari din PSD, când v-ați asumat mandatele, v-ați asumat și munca aferentă. Prezența la ședințele de plen este obligatorie, iar absența se sancționează!

Așa că, mă aștept ca PSD-iștii care conduc Parlamentul să taie indemnizația celor care vor absenta nejustificat luni!
#sfidare #AlinaGorghiu #senatorPNL #guvernareliberala”, a subliniat parlamentarul.