Facebook

Văd că s-a „umflat ceapa” în premierul tehnocrat Dacian Cioloș!

Sursa: Silviu Manastire

Văd că s-a „umflat ceapa” în premierul tehnocrat Dacian Cioloș! Cumințelul – aparent ardelean – a declarat că este foarte bine că toată lumea e suparată pe guvernul său tehnocrat!
Nu întâmplator fac trimitere la ceapă, din cauza trecutului pastoral al lui Cioloș de la Sălaj. Dacian din Pericei părea la preluarea mandatului omul providențial gata să pună în practică dorințele de reformare ale generației sale și ale generație mele, în special. Tânărul Dacian e totuși trecut binișor de 40 de ani.
Cum se poate să fii încântat că toată lumea e supărată pe prestația Guvernului tău? Face Cioloș un joc de sfidare la adresa noastră? Cam da.
Păi, măi Dacian, ia spune-ne nouă, ăstora care suntem nemultumiți, ce legitimitate ai tu, măi, băiatule, să fii premier? Ai descoperit cumva tu funcția asta în sacul cu arpagic de la Pericei? Crezi că ți se cuvine premieratul doar pentru că ai avut funcții la Bruxelles? De unde atâta tupeu la un om aparent rezonabil? Ai ajuns la palatul Victoria și te-a corupt mârlănia dâmbovițeană, deja?
De unde naiba ies toți băieții ăștia care cred că lor li se cuvine: Borc, tot felul de consilierii de-ai lui Cioloș, sute de cărători de mapă înșurubați în funcții în guvernul Majestății sale domnul-ceapă Dacian! Cică de la servicii! Serios: alți proști cu diplomă nu ați găsit, că azi-mâine ne bagă în faliment!

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu