Blog

UNUL DIN ARGUMENTELE LUI SECUREANU…

Sursa: Cătălin Tolontan

Ionela Arcanu, unul dintre jurnaliștii Realitatea TV acreditați pe instanțe, publică pe facebook o parte a pledoariei ținută azi de Florin Secureanu în fața Curții de Apel.

Procesul pe fond nu a început, este vorba de contestația managerului împotriva arestului.

Închis pe 10 decembrie 2016, Florin Secureanu stă de 7 luni în arest. Până acum, apelurile i-au fost refuzate, judecătorii decizând să fie judecat în stare de privare de libertate.

Procurorii DNA susțin că Secureanu a recunoscut doar faptele în sine, fără să detalieze cine i-au fost complicii și care au fost alte destinații ale milioanelor de euro scoase din spitalul Malaxa. 

În fața instanței, Florin Secureanu a susținut azi că solicită eliberarea pentru că are probleme de sănătate, printre acestea fiind unele pulmonare, dar și posibilitatea de infecție a dinților!

”Am recunoscut absolut tot ce mi s-a adus la cunoștință, fapte pe care le regret. Problemele de sănătate sunt agravate, am probleme pulmonare, iar programarile sunt îngreunate în arest de lipsa escortelor, greutăți care au dus la amânarea tratamentului pe care trebuia să îl fac. Am o lucrare de stomatologie care a rămas neterminata, ar putea crea o stare septicemica. (…) Doresc sa acopăr din prejudiciu. Unul dintre vecini ar vrea sa cumpere un imobil de sub sechestru, în condițiile trecute de domnii procurori. As dori sa îmi demonstrez astfel buna credință față de faptele comise.”

În aceeași declarație, Florin Secureanu susține că el urla și amenința angajații spitalului pentru ca subordonații să predea documentele Curții de Conturi!

”Vizavi de impactul media, acesta a fost foarte mult exagerat,. Avut acele conversații dure cu subalternii, au fost un total neadevăr. Eram supărat că subalternii mei nu duceau documentele la curtea de conturi, care făcea un control la noi”.

Cititi AICI articolul complet

Scrie un comentariu