Facebook

Darius Valcov si Lavinia Sandru …

Si totusi, s-o spunem clar: Darius Valcov si Lavinia Sandru nu mai formeaza un cuplu de ani de zile. Habar n-am daca Lavinia Sandru stia despre avrea dosita a sotului din acte, cert este ca intre cei doi nu mai exista de multa vreme un mariaj in sensul clasic al cuvintului. Habar n-am de ce nu au divortat oficial. Ce mai stiu e ca Valcov ii platea 1600 de lei pe luna pentru ingrijirea copilului. In rest, cititi mai jos citeva spicuiri din interviuri cu Lavinia Sandru. Unele declaratii sint uluitoare raportat la ceea ce aflam azi ca detalii picante din cazul Valcov. Alte declaratii insa, limpezesc ceea ce spuneam mai sus, ca Lavinia Sandru si Valcov nu mai erau de mult sot si sotie.

Interviu in revista Tango:

LAVINIA SANDRU: Ma intreb mereu, de ce sa aiba unii trei milioane de euro si altii 3 milioane de lei vechi? Nu-i normal, mai ales ca nu au dobindit cele 3 milioane de euro prin munca cinstita. Pentru ca, daca ar fi facuti prin munca cinstita, nu s-ar teme cind ar fi vorba de vreun control. Eu de ce nu ma tem? Pe mine sa ma verifice oricine, oricind, ca tot ce am e facut prin munca cinstita si oricum, ceea ce am in cap nu-mi poate lua nimeni, asta e clar. Intotdeauna am spus ca ceea ce e important, de aceea trebuie sa inveti cit mai mult, e sa citesti, sa te pregatesti. Exista trei puteri in lume, cum spunea si Toffler, puterea banilor, a armelor si a informatiilor. Banii sigur ca-i faci mai greu si pe masura ce inaintezi in virsta, despre arme n-are rost sa vorbim, dar informatiile le poti obtine si la virste mai fragede si poti face cu ele foarte multe lucruri. Si deocamdata, tot ceea ce am facut am facut cu ajutorul informatiilor.

Tango: De ce pleaca oamenii in politica de colo, colo?
LAVINIA SANDRU: Pentru bani, merg de colo-colo pentru bani. Important este ca noi sa le explicam oamenilor ca lucrurile sunt limpezi. Pe ei numai asta ii intereseaza si de aia stau in politica. De aia vorbim de oligarhi. Ei sunt niste indivizi care numai se folosesc de functiile politice pentru a dobindi privilegii economice.

Tango: Si din ce traiesti?
LAVINIA SANDRU: Din leafa de parlamentar si din ce-am agonisit inainte de a intra in politica. Iar in momentul in care o sa ma hotarasc sa fac altceva, o sa fac in asa fel, incit sa nu afectez situatia mea de om politic. Nu mi se pare corect sa existe legi care sa ma favorizeze pe mine, sa fiu eu prezenta nu stiu unde prin votul meu. Daca este ceva care nu are legatura cu activitatea mea de om politic si cu venitul meu, e OK. Scriu un scenariu pentru ceva si iau bani pentru el, dar n-am votat eu ca sa scriu acest proiect.

Interviu in revista OK:

Anul ăsta ai împlinit nouă ani de căsnicie. Cum funcţionează mariajul vostru, tu aici, Darius la Slatina?
Lavinia: Eh, funcţionează.
Sara (fetita familiei Valcov- Sandru): Vorbesc mult la telefon!
Nu e greu?
Lavinia: A fost la început.
Ştii că au fost şi nişte guri rele…
Lavinia: Da, întotdeauna au fost, întotdeauna vor fi.
Mai ales că ţi-ai luat din nou numele de fată.
Lavinia: Mi-am schimbat numele în 2007. Şi am şi ex¬plicat atunci ce-a fost.
Dar oamenii o ţin pe-a lor.
Lavinia: Eh, foarte bine. Neinteresant.
Ca soţie cum eşti?
Lavinia: Nu ştiu. Asta trebuie să-l întrebaţi pe Darius.
Vă întâlniţi la sfârşit de săptămână?
Lavinia: Depinde.
În familie, spuneai că nu discutaţi politică.
Lavinia: Nu, nu. E mai precaut aşa! Altfel e pericol mare. (zâmbeşte)

Sursa

1 Comentariu

  • Colonel Turcescu este un gunoi ,un ordinar care trebuia de mult dat pe mana justified dacha nu era protejat de basecsu ?

Scrie un comentariu