Blog

”SE DOREȘTE ÎNDEPĂRTAREA PACIENȚILOR ROMÂNI!”

Sursa: Catalin Tolontan

”SE DOREȘTE ÎNDEPĂRTAREA PACIENȚILOR ROMÂNI!” – PRINȘI ÎNTR-UN URIAȘ SCANDAL DE FRAUDĂ, MEDICII DE LA AKH VIENA SE APĂRĂ CU ACELEAȘI REPLICI PRECUM SPITALELE NOASTRE!

Deși pe site-ul AKH apare în dreptul unui medic celebru “suspendat temporar”, întrebată de Libertatea, clinica austriacă a spus: “Nimeni nu e suspendat”!

Austria este sub unda de șoc a unui dosar de înșelare a pacienților și a Casei de Sănătate.

Profesorul doctor Michael Gnant, un celebru medic de la AKH Viena, spitalul favorit al românilor care se tratează în străinătate, a decontat operații pe care nu le-a făcut el, ci medici din echipa lui.

Nici bolnavii și nici autoritățile medicale nu au știut de această substituire!

Conform presei austriece, oamenii credeau că sunt operați de Gnant, plătind mai mult, uneori și statul decontând mai mult, dar, de fapt, intervențiile chirurgicale aparțineau ajutoarelor.

Cazul a fost relatat pe larg în România în Evenimentul Zilei de luni.

”Nici un pacient român nu e implicat”

Libertatea l-a contactat pe avocatul Stefan Prochaska, reprezentantul legal al medicului Michael Gnant.

El a declarat că nu știau de articolul din România, dar că “suntem surprinși că presa românească se interesează de subiect, câtă vreme nici un pacient român nu e implicat”.

Avocații au spus: “La prima vedere, pare montarea unei campanii de marketing agresive, făcută de cineva care dorește îndepărtarea pacienților români”.

Genul acesta de retorică este bine cunoscut în România.

Citiți mai mult AICI.

Scrie un comentariu