Facebook

Revoluția în trafic promisă de…

Sursa: Cristian Bușoi

Revoluția în trafic promisă de administrația PSD-Firea băltește la propriu, în Capitală. Pentru că a terminat de făcut revoluția în trafic, administrația PSD-Firea a transformat Bucureștiul în mica Veneție. Este o realizare concretă din lista de împliniri grandioase a dnei Firea, în doi ani de mandat.
Dezastrul acesta în care cu toții, bucureșteni, stăm cu picioarele în apă și contemplăm vesel-amar, se întâmplă oare și pentru că doi ani la rând și în bugetul pe 2017 și în bugetul pe 2018, primăria a tăiat bani de la infrastructură și dezvoltare și a dat la concerte și evenimente? Întreb.
Cea mai mare promisiune a administraţiei PSD-Firea a fost “revoluţia în trafic”, iar în doi ani, echipa PSD-Firea nu a făcut nimic. Nici șoseaua de centură a Capitalei, nici lărgirea străzii Fabricii de Glucoză, nici parcări, nici sistem inteligent de management al traficului. Nimic. Zero.
Politică administrativă a administraţiei PSD-Firea în Capitală se rezumă la vorbe, nu la trafic, nu la termoficare, nu la reducerea poluării din Bucureşti. Nimic din toate acestea despre care administraţia PSD-Firea nu face decât să promită de doi ani.

Scrie un comentariu