Blog

Mici învățături de la Halep după încă o înfrângere

Sursa: Cătălin Striblea

Este fix finalul meciului dintre Rybarikova și Vandeweghe pentru semifinalele de la Wimbledon. Americanca năvălește hotărât spre arbitra de scaun. ”Ai jucat vreodată tenis? Măcar ai idee despre ce vorbești? Ce tot vorbești tu aici? S-a auzit un strigăt de out chiar când am lovit mingea.”

Americanca mai are un pic și se suie ea la tabelă ca să fie repetat punctul. Arbitra îi explică ceva în voce joasă și e foarte clar că nu va schimba decizia. Întâmplător, Vandeweghe nu are dreptate, ”out”-ul a fost strigat după ce-a lovit mingea. Dar asta are mai puțină importanță.

Coco explică de fapt ce i s-a întâmplat lui Halep cu o oră mai devreme. Chiar înainte de a lovi ultima minge în fileu, cineva lansează un imens strigăt din tribună. Cu doar un serviciu înainte Kader Nouni chiar asta le ceruse spectatorilor. Să nu mai vocifereze în timpul punctului. Iar punctul era de repetat. Cum a spus Vandeweghe: ”dacă asta nu este interferență în joc, atunci nimic nu mai este.”

Cititi AICI mai multe

Scrie un comentariu