Blog

Legea Salarizării oglindește slăbiciunea PNL

 

Cristian Bușoi

Chiar mai înainte de a reflecta o problemă economică, Legea salarizării arată chiar mai mult, o problemă politică: slăbiciunea acţiunii politice a PNL care are are 3 tipuri de voturi la votul legii.

Este o slăbiciune politică majoră faptul că pe un proiect cheie al PSD, ca Legea salarizării, PNL nu are un mesaj clar de opoziţie.

Mai ales că acum se vede că PSD a câştigat campania minţindu-i şi amăgindu-i pe români, cu promisiuni populiste şi demagogice de dublări de salarii, despre care ştia bine că nu pot fi puse în practică. Şi mai ales că acum se vede că Legea salarizării este nu doar strâmbă, dezavantajând categorii de bugetari, ci şi neclară, din punct de vedere al impactului economic.

Tăcerea asurzitoare a premierului Grindeanu – la întrebarea de ce nu respectă programul de guvernare în care PSD a asumat creşterile de salarii – este cel mai cinic răspuns politic pe care îl dă PSD şi este confirmarea că PSD ştia că programul de guvernare al lui Liviu Dragnea nu putea fi pus în practică.

Citiți mai mult AICI

Scrie un comentariu