Facebook

La Dosar de candidat, am vorbit despre Mihai Voicu …

Sursa: Silviu Manastire

Mai sunt câteva luni până la alegerile parlamentare din acest an și emisiunea „Dosar de politician” se va transforma, în perioada următoare, în „Dosar de candidat”. Aștept pe această pagină informații și imagini despre candidații din județe, indiferent de partidul de la care provin aceștia.
În episodul de astăzi, de la Dosar de candidat, am vorbit despre Mihai Voicu, unul dintre politicienii PNL-ului care vor intra în cursă pentru alegerile parlamentare pe lista de deputați la București.
În acest an, Voicu, fostul iubit al Alinei Gorghiu, vrea să ajungă deputat la București după ce a devenit președintele organzatiei PNL din sectorul 1. L-am selecționat pe liberalul Mișu Voicu pentru dosar de candidat din cauză că acest domn reprezintă un model de politician. Este politicianul care nu are profesie: dacă Mișu Voicu nu ar fi politician nu ar fi nimic, pentru că aparent nu a avut nicio altă ocupație în afară de politică.
Cea mai amuzantă funcție pe care a ocupat-o a fost cea de ministru delegat pentru mediul de afaceri în anul 2012: Mișu Voicu are tot atâtea cunoștințe despre mediul de afaceri la fel ca un astronaut.
Vă invit să urmăriți materialul video și să descoperiți cum Mișu Voicu a reușit să pună mâna pe una dintre vilele ANL, deși nu îndeplinea condițiile cerute de lege. De asemenea, aștept părerile voastre despre acest personaj care se vrea deputat de București.

Scrie un comentariu