Blog

În episodul de astăzi, de la Dosar de politician, v-o prezint pe Alina Gorghiu, președintele PNL

Sursa: Silviu Manastire

În episodul de astăzi, de la Dosar de politician, v-o prezint pe Alina Gorghiu, președintele PNL, care pozează într-o persoană cinstită, deși trecutul ei în afaceri și legăturile doamnei Gorghiu cu personaje penale sunt o certitudine.
Alina Gorghiu a fost parteneră de afaceri cu familia lui Gheorghe Ștefan, zis „Pinalti”, condamnat în dosarul Microsoft, a fost asociată cu Bogdan Olteanu, arestat și investigat pentru corupție, iar aceeași Gorghiu a fost angajata condamnatului penal Mihai Vlasov, fostul lider al PNL și președinte al Camerei de Comerț a României.
În perioada 2008-2014, Gorghiu a încasat 143.000 de lei, de la Curtea de Arbitraj a Camerei de Comerț. În acei ani, Alina Gorghiu se afla la putere în USL și avea o poziție importantă în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Penalul Mihai Vlasov, cel care o plătea deja pe Gorghiu încă din 2008, avea intenția de a prelua Oficiul Național al Registrului Comerțului, de la Ministerul Justiției, în subordinea Camerei de Comerț.
Vă invit să urmăriți materialul video, din link-ul de mai jos, și să descoperiți cum Alina Gorghiu s-a îmbogățit în urma unor colaborări cu diferiți penali. De asemenea, aștept părerile voastre despre președintele PNL care acum vorbește frecvent despre integritate.

Scrie un comentariu