Blog

Iar acum, Marele Magician Liviu Dragnea va face să dispară promisiunile electorale prin trucul “greaua moștenire”!

Sursa: Vlad Petreanu

Liviu Dragnea, 5 decembrie 2016: “În 2016 suntem în situația în care 19 miliarde de lei din 38 de miliarde, pe care îi are la dispoziție guvernul, nu se cheltuie pe investiții. Miliarde de lei rămân necheltuiți la guvern. Suntem la deficit bugetar 0,4%, până la 2,5% mai este suficient. (…) Poți să justifici în orice fel lipsa performanței, dar dacă stai cu sertarele pline de bani și spui că nu sunt bani… Sunt miliarde de lei care rămân necheltuiți”, a spus Dragnea, la postul de televiziune B1. (Agerpres)

Deci în urmă cu o lună și cu mai puțin de o săptămână înaintea alegerilor, dl. Dragnea era, sanchi, nemulțumit că-s prea multe miliarde în vistierie, transmițând în același timp electoratului mesajul că geme țara de bani, deci e de unde să se dea dacă ajunge PSD la guvernare.

După câștigarea alegerilor, dl. Dragnea n-are-ncotro și trebuie să-și aducă alegătorii la realitate. De unde bani pentru toate pomenile promise, c’ești copil? Așa că, potrivit manualului micului bolșevic, trebuie dată vina pe regimul burghezo-moșieresc:

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu