Facebook

„Dosar de politician” revine

Sursa: Silviu Mananstire

„Dosar de politician” revine mâine, 17 ianuarie 2017, cu noi dezvăluiri despre clasa politică din România. Aștept mesajele și informațiile voastre pe această pagină de Facebook, iar împreună vom scoate la iveală jocurile de putere și corupția.
Astăzi, vă invit să citiți armaghedonul tehnocraților de la ANAF, care scoate la iveală cum, timp de 1 an, tehnocraţii au făcut prăpăd în interiorul Fiscului şi al Vămii din România promovându-şi oamenii (prieteni, membrii ai familiei, parteneri de afaceri sau oameni loiali) în funcţii de conducere.
Numai pe data de 9 ianuarie 2017 şefii din ANAF şi Vamă, numiţi de tehnocraţi, au organizat concursuri de definitivare pe post pentru peste 100 de funcţii de conducere din structurile ANAF din ţară. Prin aceste concursuri “ghidonate” numai la Direcţia Regională Bucureşti oamenii tehnocraţiilor s-au înşurubat pe 80 de funcţii de şefi. Şeful ANAF Dragoş Doros şi-a dat demisia după ce noul Guvern a constatat lipsă din încasările bugetare a circa 10 miliarde de lei! Banii urmau a fi folosiţi pentru diverse majorări de venituri.
Noul ministru de Finanţe Viorel Ştefan a anunţat un control la ANAF.

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu