Facebook

Doamna primar Firea a primit o lecție amară …

Sursa: Cristian Bușoi

Doamna primar Firea a primit o lecție amară și neașteptată de la bucureșteni.

După ce PSD a adus la Bucureşti oameni din toată ţară să-şi arate „entuziasmul şi susţinerea” faţă de echipa Dragnea și PSD, enervându-i și siderându-i pe bucureșteni, după reacțiile apatice și plictisite ale participanților la mitingul PSD, a venit reacția spontană și vehementă de pe Arena Națională.

A fost o huduială faţă de toate promisiunile făcute şi nerespectate, începând cu „revoluţia în trafic”, și faţă de improvizaţia care răzbate la tot pasul în administraţia Capitalei. Nepriceperea substituie, astăzi, acţiunile administrative cu judecată, cu obiective simple și clare, într-un oraș în care oamenii au luat-o cu mult înaintea administrației.

Sper ca după această lecție doamna Firea să înceapă să se concentreze pe adevăratele probleme ale Bucureștiului și nu pe acțiuni de imagine, sindrofii, spectacole îndoielnice. De 1000 de ori am spus şi voi continua să spun: Este prioritar să refacem odată sistemul de termoficare, să începem să reabilităm măcar parte din clădirile cu risc seismic, să aplicăm câteva din soluţiile simple şi arhicunoscute de toate partidele legate de decongestionarea traficului.

Și, în final, o concluzie pe care trebuie să o înțeleagă toți oamenii politici: Imaginea fără substanță și fundament solid, mai devreme sau mai târziu, se va sparge, ca un balon de săpun!

Scrie un comentariu