Blog

DNA A RECUNOSCUT AZI ÎN ”GALA BUTE” CĂ A CLASAT ÎN 2011 DOSARUL ÎN CARE ȘTEFAN LUNGU SUSȚINE CĂ ELENA UDREA I-A DAT ÎN AVANS ÎNTREBĂRILE PROCURORULUI!

Sursa: Catalin Tolontan

De fapt, DNA Alba a închis două dosare care-l vizau pe Adrian Gărdean, unul dintre ele fiind redeschis în 2015 prin decizia Laurei Kovesi

Finalul termenului de azi de la Gala Bute a fost unul surprinzător.

În timp ce, neputincioși, apărătorii Elenei Udrea și al lui Ștefan Lungu își cereau reciproc numărul de dosar în care Lungu ar fi fost urmărit penal în 2011 la Alba Iulia, procurorul DNA a intervenit.

Reprezentantul Ministerului Public a spus, în fața instanței, că ”nu credem că are vreo legătură cu prezenta cauză, dar am identificat la serviciul teritorial DNA Alba dosarul 189 din 2011. În acest dosar au fost cercetați Cornel Rezmeriță, primarul de Lupeni, și Ștefan Lungu pentru trafic de influență și Adrian Gărdean pentru cumpărare de influență”.

Procurorii suspectau o fraudă în cazul sumei de 450.000 de euro plătită lui Gărdean pentru un studiu referitor la domeniul schiabil de la Straja.

”Dosarul a primit neînceperea urmării penale în 17 noiembrie 2011 pe temeiul: Fapta nu există”, a adăugat procurorul DNA.

Care-i povestea?

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu