Facebook

Distrugerea organizata a ANAF continua sub atenta coordonare a cuplului Dragu-Biris

Sursa: Gelu Stefan Diaconu

Distrugerea organizata a ANAF continua sub atenta coordonare a cuplului Dragu-Biris
Am avertizat de mai mult timp despre plecarea din functie, la cerere, a multora din profesionistii adevarati din ANAF. Octavian Deaconu nu a fost inlocuit!!! Pur si simplu s-a retras, nedorind sa fie martor si partas la ce se intampla in ANAF!
Oameni cu studii adecvate si cu experienta imensa dau bir cu fugitii din fata diletantilor tehnocrati. Consecinta: scaderea dramatica a incasarilor la buget si blocarea efectiva a reformei structurale demarate acum trei ani.
Pe langa ireparabila pierdere (un astfel de specialist se creaza in multi ani si cu cheltuiala din partea statului roman), cei care ii inlocuiesc in functie sunt palide caricaturi profesionale. Sa exemplificam:
– vama este „data pe mainile” unui bezmetic care intruchipeaza incompetenta in stare pura;
– inspectia fiscala este inhibata continuu in actiunile ei de criticile publice ale „avocatilor de profesie si pe bani multi”, gen dl Biris care inca nu s-a hotarat daca este demnitar al statului roman sau consultantul clientilor firmei domniei sale;
– Antifrauda a ajuns o producatoare de hartii de justificare (de teama infiltratilor DNA) in dauna actiunilor hotarate in zonele care colcaie de evaziune;

Citeste mai multe aici

Scrie un comentariu